۱۳۸۸ مرداد ۴, یکشنبه

مراقب سناریوهای شیطانی کودتاچیان باشیم؛چرا «وزارت اطلاعات بی سر» شد

عزل غلامحسین محسنی اژه ای وزیر اطلاعات با آن همه سوابق خدمت به اقتدارگرایان از سوی احمدی نژاد در کمتر از 10 روز تا پایان عمر دولت نهم،علاوه بر شدت گرفتن اختلافات درونی کودتاچیان،می تواند نشانه ای از وجود «سناریوهای شیطانی» برای گسترش و تشدید ابعاد سرکوب و کشتار بازداشت شدگان و معترضان باشد.
در نگاه نخست چنین می نماید که پس از حمایت بی چون چرای علی خامنه ای از احمدی نژاد و کودتای انتخاباتی و خراب کردن پل های پشت سرش،و پس تشر او به احمدی نژاد در ماجرای انتصاب اسفندیار رحیم مشایی به عنوان معاون اول،اکنون احمدی نژاد و تیم نزدیکانش نمک خورده،نمکدان می شکنند و در حال کشتن گربه خامنه ای دم حجله تنفیذ و تحلیف دولت کودتا هستند.
در لایه بعدی گمان می رود چنین سناریوهایی می تواند به انحراف افکار عمومی از کودتای انتخاباتی،بازداشت های گسترده و کشتار ده ها نفر در راهپیمایی های مسالمت آمیز یا بازداشت شدگان 6 هفته گذشته باشد.
همه این ها هست و نیست!چرا که مهمتر از همه به نظرم«سناریوهای شیطانی» جدید کودتاچیان است که با تبدیل وزارت اطلاعات به «اطلاعات بی سر» درعمل آغاز شده است.
یادمان نرفته که فاجعه ای چون قتل های زنجیره ای دستکم محدوده بخشی از قتل های پاییز سال 77 در نهایت به «اطلاعات خودسر» نسبت داده شد،و وقتی محمد خاتمی ریس جمهور وقت و البته مطبوعات،نخبگان و وکلا و خانواده جان باختگان آن فاجعه در مقابل آن ایستادند «خودسرها» با استفاده از امکانات،بازداشت گاه ها و پوشش نهادهای انتصابی چون قوه قضائیه،سپاه،نیروی انتظامی،و صدا و سیما و دیگر نهادهای مشابه فجایع دیگری از جمله حمله به کوی دانشگاه،سرکوب خشونت بار جنبش دانشجویی،ترور سعید حجاریان،بازداشت و شکنجه روزنامه نگاران،وبلاگ نويسان، فعالان اجتماعی و سیاسی را به بار آوردند.
امروز یک شنبه چهارم مرداد احمدی نژاد با برکناری محسنی اژه ای،وزارت اطلاعات را به «اطلاعات بی سر»تبدیل کرد.«اطلاعات بی سر» در عمل امکان نظارت،پرسش یا هرگونه تحقیقی از سوی مجلس یا هر نهاد نظارتی دیگری در مورد سرنوشت صدها تن از شخصیت های سیاسی،اجتماعی و مردم معترض را که بازداشت شده اند،و آنچه از این پس احتمالا روی می دهد را به صفر می رساند.اهمیت این برکناری و خطرش نیز درست به همین نکته و به همین «سناریوی های شیطانی» مربوط است که کودتاچیان در سر دارند.
این ماجرا درست همزمان است با آخرین روزهای رياست محمود هاشمی شاهرودی بر قوه قضائیه.هاشمی شاهرودی عملا در قوه قضائیه به حاشیه رانده شده تا حدی که توان پاسخ گویی به نامه های ساده خانواده بازداشت شدگان را ندارد.این یعنی که «قوه قضائیه بی سر»است در حال حاضر.گرچه در زمان اوج هاشمی شاهرودی شاهکاری رخ نداد و به فرض بسیار ضعیف خواستن او در عمل نتوانست کاری در خور انجام دهد.
کودتاچیان درصددند تا در همین دوره «اطلاعات بی سر» و «قوه قضائیه بی سر» سناریوهای شیطانی شان را عملی کنند.
در این سناریوهای شیطانی کودتاچیان می خواهند سرکوب،بازداشت و کشتار گسترده تر معترضان و به ویژه بازداشت شدگان یا همان «اسرای جنبش سبز» را به اجرا در آورند.آن ها در صددند تا در این سناریو «ضربه نهایی» را به جنبش اعتراضی مردم وارد کنند و با راه اندازی تصفیه خونین(خونین تر از آنچه تاکنون انجام داده اند)،همان طور که وعده داده اند برای 20 سال خاطرشان را آسوده کنند.اینکه به چنین اهدافی خواهند رسید یا نه بحث دیگری است البته.
این سناریوهای شیطانی،و همه آن «خودسری» و این «بی سری» ها را همان کس و کسانی طراحی کرده اند که کودتای انتخاباتی علیه مردم را طرح،اجرا و حمایت کرده اند.
«بی سری» و «خودسری» دو روی یک سکه اند با این تفاوت که در خودسری در نهایت ممکن است طراحان سناریوهای شیطانی با قربانی کردن کس یا کسانی از میانذ عاملان از پاسخ گویی و رسوایی بگریزند چنانکه در پرونده قتل های زنجیره ای چنین کردند اما در «بی سری» خود را حتی از معرفی عاملان برای نجات آمران نیز بی نیاز می دانند.
بخش دیگری از فایده این سناریوی شیطانی برای کودتاگران پایان دادن به مقاومت ها در سطوح بالای حاکمیت در مقابل تحلیف و تنفیذ حکم دولت کودتا در 14 مرداد برای چهار سال دیگر است.آن ها می خواهند با خشونت و کشتار،به شبیه سازی «قانون بد بهتر از بی قانونی است» و «تقابل آزادی و امنیت» بپردازند چنان که در 6 هفته گذشته نیز چنین کرده اند.کودتاچیان قصد دارند به مردم و حتی نخبگان بقبولانند که «اطلاعات با سر» بهتر از«اطلاعات بی سر» و «دولت کودتا بهتر از دولت پا در هوا» است و این گونه با تشدید ناامنی عمومی،مقاومت و اعتراض همگانی را در هم بشکنند.
باید در مقابل سناریو و سناریوهای شیطانی نگران اما هوشیار بود.تاکید و تشدید اعتراض به بازداشت ها،اعتراض به کشته شدن بازداشت شدگان در زندان،و آزادی فوری و بی قید و شرط بازداشت شدگان باید به هدف مشترک و کوتاه مدت همه تبدیل شود.
« سناریوی اعتراف سازی» کودتاچیان ، و استفاده آن ها از اتاق معجزه با شکست مواجه شده و کودتاچیان اکنون قصد جان اسرای جنبش آزادی خواهی و دموکراسی طلبی ما را کرده اند.
...
درباره سابقه اختلافات درونی کودتاچیان و اختلاف سرداران و سربازان گمنام این ها را یک سال پیش نوشته ام؛

۷ نظر:

  1. متن كامل سخنان مهم ميرحسين موسوي در جمع فرهنگيان و تشكل‌هاي معلمان ايران
    موسوی: اعیاد، فرصتی برای بروز خلاقیت‌های نهضت سبز است/ چرا اینقدر مردم را آزار می‌دهید؟/آزادی کجاست؟
    قلم - میرحسین موسوی با تبریک اعیاد پیش رو، هر یک از این فرصت‌ها را به عنوان نعمتی دانست که خداوند برای نهضت سبز قرار داده است تا از آن خوب استفاده کند.

    به گزارش خبرنگار قلم نیوز، مهندس میرحسین موسوی در دیدار با اعضای تشکل‌های معلمان و فرهنگیان در انجمن اسلامی معلمان ایران با تبریک ماه شعبان و اعیاد این ماه، این فرصت‌ها را نعمتی برای نهضت سبزخواند تا از آن خوب استفاده کند و گفت: این مهم‌ترین مساله است که شبکه عظیم اجتماعی و سبزی که در سراسر کشور ایجاد شده است، اگر هوشیار باشد که هست، باید از تمام این مناسبت‌ها با استفاده از خلاقیت خود استفاده کند.

    وی با اشاره به اینکه این مناسبت‌ها زیاد هستند یادآور شد: ما می‌توانیم هر روز برنامه‌ای برای روشنگری و پیگیری اهداف بلند نهضت بزرگ سبز داشته باشیم.

    موسوی در ادامه درباره سخنان یکی از اعضای حاضر مبنی بر اینکه جریان حاکم بعد از انتخابات غافلگیر شد و فقط تا زمان انتخابات برای خود برنامه ریزی کرده بود، گفت: فکر می‌کنم این غافلگیری به چند هفته پیش از انتخابات برمی‌گردد زیرا تمام تلاش آنها در جهتی بود که مردم در انتخابات شرکت نکنند.

    وی با اشاره به عملکرد رسانه ملی و دیگر رسانه‌های دولتی نسبت به دوره‌های قبل ریاست‌جمهوری، تلاش آنها را در جهت حضور عده قلیلی در انتخابات دانست و بیان کرد: آنها فکر نمی‌کردند که در مدت کوتاهی چنین موج عظیمی ایجاد شود برای همین غافلگیر شدند و طرح‌هایشان ناشیانه اجرا شد و خلل و فرج بسیار زیادی داشت و آنها قدرت مردم را به درستی تخمین نزدند و عمق جریان را به درستی درک نکردند. دلیل برانگیختگی و حضور مردم در خیابان‌ها را درک نکردند در نتیجه کشور و خودشان را با مشکل مواجه کردند.

    میرحسین با بیان اینکه مطالبی که قبل از انتخابات، مطرح و بر آن تاکید کرده است چیزی نبوده جز درخواست‌های معمولی ذکر شده در قانون اساسی که مغفول مانده و کنار گذاشته شده بود افزود: ما بخش‌های اندکی از قانون اساسی را اجرا کرده‌ایم. قسمتی از آن را خوانده‌ایم آن هم بر اساس منافع گروهی و جناحی و آن بخشی که به نفع ما نبوده، کنار گذاشته‌ایم.

    پاسخحذف
  2. وی با بیان اینکه ما چنین نظامی را نمی‌خواستیم گفت: آیا ما نظامی را می‌خواستیم که افرادی شبانه بریزند و خانه‌های دانشجویان و مردم را ویران و ماشین‌های آنها را تخریب کنند؟ و بعد همه ارگان‌های موجود از وزارت اطلاعات تا بسیج بگویند این‌ها به ما ربطی ندارند؛ این‌ها از کجا آمده‌اند آیا از کره مریخ آمده‌اند؟ وقتی قتلی رخ می‌دهد، متهم هر کجا باشد آقایان آنقدر قوی هستند که ردش را بگیرند، آن‌وقت ده‌ها و صدها نفری که این جنایت‌ها را مرتکب شده‌اند را نمی‌توانند شناسایی کنند؟ چه کسی این را باور می‌کند؟ آیا این به معنای متهم کردن کل نظام به دروغگویی نیست؟

    موسوی در ادامه با اشاره گسترش پوستر دروغ ممنوع در سطح کشور گفت: مردم متوجه شدند که یک دروغ بزرگ پشت این جریانات هست که این همان ساختارشکنی و روی گرداندن از قانون اساسی و همه آرمان‌ها و ایده‌آل‌هایی بود که نظام ما و مردم به آن پایبند بودند. الان هم نظام هیچ چاره‌ای ندارد که به آنها (آرمان‌ها، ساختارها و قانون اساسی) بازگردد و به نظر من اگر برنگردد مردم آن را برخواهند گرداند و مردم خود از راهی که آمده‌اند باز نخواهند گشت.

    وی ادامه داد: غافلگیری دیگری که برای آقایان اتفاق افتاد این بود که تصور می‌کردند با چند حرکت بعد از 22 خرداد مردم به خانه‌های خود بازخواهند گشت اما همین که ملتی با این گستردگی و با این همه هزینه‌های بسیار بیش از 40 روز در خیابانهاست نشان‌دهنده عمق این جریان است؛ بعد آقایان ذهنیتشان را داده‌اند به اینکه دو گروه خارج کشور بودند و تماس با سفارتخانه موضوع را حل می‌کند، اینها تصور می‌کردند که احزاب این جریان را هدایت می‌کنند برای همین شخصیت‌ها و سران احزاب را دستگیر کردند و تمام تلاش خود را برای اعتراف‌گیری به کار بردند.

    موسوی در ادامه با اشاره به اظهارات آیت‌الله جنتی مبنی بر اینکه که اعترافات دارد گرفته می‌شود گفت: آیا یک روحانی و مجتهد که اصولی دارد می‌تواند این حرف را بزند؟ اعتراف گرفتن داشتیم در اسلام؟ ما آدم‌های کم سوادی هستیم شما که باسواد هستید بیایید شرح دهید کجای اسلام، کجای قرآن و کتب فقهی ما روی مساله اعتراف کردن تکیه کرده‌اند؟ ما هر چه از حضرت علی (ع) شنیده‌ایم، بر عکس این بود، در جهت تبرئه مردم بود و در این جهت بود که مردم علیه خود حرفی نزنند.

    وی با یادآوری اینکه این شیوه‌ها نتیجه‌ای در بر ندارد افزود: زیرا این حرکت مردم به شکل هرمی تنظیم نشده است بلکه به صورت یک شبکه گسترده در حال سیر بود که به همه خانواده‌ها نفوذ کرده بود و راز بقای این نهضت هم همین است و هر حرکتی در آینده هم باید به این سمت برود که نمی‌شود یک حرکت گسترده مردمی را در قالب یک تشکل کلاسیک مختصر کرد و کاهش داد. این یک خطر برای این حرکت در آینده است.

    موسوی با بیان اینکه هر چه افراد را بازداشت کردند این حرکت گسترده‌تر شد، گفت: قدرت این حرکت از گسترش آگاهی‌هاست و باید آن را پاس بداریم و عمیق‌تر کنیم.

    پاسخحذف
  3. وی با اشاره به اینکه عده‌ای به دولت حاکم رای دادند، بیان کرد: باید آگاهی را در میان این افراد گسترش دهیم و روش دولت تعیین کردن و وزیر عوض کردن و سیاست‌های اقتصادی و ماجراجویی سیاست‌خارجی دولت حاکم را به آنها یادآور شویم.

    موسوی در ادامه بر لزوم فراگیر بودن شعارها تاکید کرد و با اشاره به فراگیر شدن نماد سبز میان همه ایرانیان و همبستگی حاصل از این نماد که با هم بودن را نشان می‌داد، گفت: باید شعاری مطرح کنیم که گستردگی آن بتواند ایرانیان داخل و خارج کشور را دربرگیرد و بر اساس آن، حرکتمان را تنظیم کنیم. آنچه من پیشنهاد می‌کنم، ایستادن بر قانون اساسی از زاویه زنده کردن اصول مغفولی است که مهم‌ترین آن آزادیهاست.

    وی با اشاره به اصل آزادی برگزاری اجتماعات به درخواست خودش و مهدی کروبی برای برگزاری مراسم یابود شهدای وقایع اخیر در مصلی تهران اشاره کرد و گفت: با این کار دولت را در معرض امتحان قرار دادیم؛ ما نمی‌خواهیم کاری کنیم، سخنرانی هم نداریم، فقط می‌خواهیم از مصلایی که با هزینه‌های صدها میلیارد تومانی ساخته شده، یک استفاده‌ای کنیم، همان 13 میلیونی که شما می‌گویید، این‌ها هم حقی دارند نسبت به این مصلی و از پول آنها ساخته شده و از بودجه عمومی صرف شده است و متعلق به آنها هم هست، اجازه دهید ما جمع شویم و فقط قرآن بخوانیم، قرآن بخوانیم .

    موسوی در ادامه با یادآوری اینکه قانون اساسی می‌تواند مثل رنگ سبز ما باشد و پیوند دهنده ما باشد، افزود: باید توجه کنیم که برای ادامه این حرکت - که برای احیای ارزش‌های اصلی انقلاب اسلامی و ارزش‌هایی است که مردم به‌خاطر آن هزاران شهید دادند- مجبوریم که به قانون اساسی تکیه کنیم و از آن دفاع کنیم و آن را شعار اصلی خود قرار دهیم.

    وی با اشاره به اینکه قانون اساسی بر هویت ملی تاکید دارد، از این موضوع که بسیاری از اصول قانون اساسی که می‌تواند مقوم این هویت باشد به تهدید تبدیل شده است، گفت: تکیه بر هویت ایرانی بسیار کارساز است و این هویت ایرانی جدای از هویت اسلامی نیست اما غفلتی در این زمینه صورت گرفته است.

    موسوی با اشاره به تکرار فریاد "ایران"، "ایران" در یکی از سفرهایش، تاکید بر این هویت ملی و ایران را ندایی خواند که به ایرانیان خارج از کشور نیز رسید.

    وی با اشاره به اینکه حضرت امام (ره) نیز در ابتدای انقلاب تلاش در جمع کردن همه اقلیت‌ها و قومیت‌ها تحت نام ایران داشتند، گفت: وسعت ملتی که تعریف کرده بودیم به حدی بود که همه مردم در آن می‌گنجیدند و بر اساس همین دید هم بود که اقلیت‌ها به مجلس راه یافتند.

    میرحسین به رسمیت شناخته شدن حقوق اقلیت در کنار حقوق اکثریت را متاثر از یک گفتمان بسیار مترقی خواند که همه ما را با هم و اقلیت‌ها و قومیت‌ها را با ما و شیعه و سنی را با هم جمع می‌کرد.

    موسوی در ادامه قتل‌ها و دستگیری‌های رخ داده را فاجعه خواند و گفت: ما چنین چیزی را حتی قبل از انقلاب هم شاهد نبودند. به کسانی که چنین جنایاتی را مرتکب می‌شوند یادآور می‌شوم که مردم، آنهایی را که قبل از انقلاب مرتکب جنایت شدند به یاد داشتند و آنها را به سزای عملشان رساندند؛ مردم از چنین جنایت‌هایی نخواهند گذشت. چطور می‌شود یک فردی علاقه‌مند به انقلاب، اسلام و کشور حتی یک آدم گناهکار به زندان وارد شود و بعد جنازه او بیرون آید؟ مگر ما پیرو امام علی (ع) نیستم؟ مگر توصیه‌های ایشان را درباره ابن ملجم نشنیده‌ایم؟ مگر درباره عدالت اسلامی صحبت نکرده‌ایم؟

    پاسخحذف
  4. به گزارش قلم‌نیوز، وی افزود: مگر این وضعیت قابل تحمل است؟ چطور سران کشور ما فریاد نمی‌کشند و از این فجایع گریه نمی‌کنند؟ نمی‌بینند اینها را لمس نمی‌کنند. اینها همه کشور را سیاه می‌کنند. اینها دل همه ما را سیاه می‌کنند، اگر ما سکوت کنیم همه ما را ویران می‌کند و همه ما را به جهنم می‌برد. من نسبت به این اعتراض‌ها خوشحالم زیرا این اعتراض‌ها نشاندهنده سلامت ملت ماست مردم ما راضی به جنایت نیستند؛ راضی به اینکه افراد جانی پیدا شوند و به خانه‌ها و ماشین‌های مردم حمله کنند، نیستند؛ این عدم رضایت نشاندهنده زنده بودن ملت ماست و کسانی که در مسوولیت هستند بدانند که اگر ملتی طاقت مخالفت با جنایت‌ها را دارند باید در کنار این ملت و مدافع آنها باشند.

    موسوی در ادامه با بیان اینکه کشور نمی‌تواند تبدیل به یک زندان شود که 70 میلیون نفر در آن زندانی شوند، به اصل تفکیک قوا اشاره کرد و گفت: یقین دارم قوه قضاییه نمی‌تواند و حق ندارد به بسیاری از این زندان‌ها سر بزند و اطلاعات بگیرد.

    وی با طرح این سوال که آیا در حال حاضر قوه قضاییه مستقل داریم، بیان کرد: آیا قوه قضاییه می‌تواند پرونده همین روح‌الامینی را بررسی کند، الان می‌گویند مریض شده و مننژیت گرفته است، قوه قضاییه بررسی کند ببیند دندان‌های وی به چه دلیل شکسته است؟ آیا زمین خورده است یا کارهای دیگری صورت گرفته است. چنین قوه قضاییه‌ای کشور ما را نجات می‌دهد و به نفع کشور و همه ماست که چنین کاری انجام دهد.

    موسوی در ادامه توضیح داد که برای این روح‌الامینی را مثال زد که همه چیز درباره او روشن است، محاسن هم داشته، مذهبی و بسیجی هم بوده است و بعد به این سیل عظیم و موج سبز پیوسته و شاهدان همه می‌گویند که او، زنده دستگیر شده است و بعد در زندان، جنازه‌اش را تحویل داده‌اند.

    وی با اشاره به نام امیر جوادی که سایت‌ها به تازگی نام وی را به عنوان یکی از شهدای وقایع اخیر عنوان کرده‌اند با تاسف بیان کرد: ما همه مسلمانیم، حداقل جوانمردی این است که اگر اینها را کشته‌اید، آنها اذیت شده‌اند و زجرکشیده‌اند، لااقل جنازه‌های آنها را بدهید و به خانواده‌های آنها برسید. آن دسته از افرادی که شناخته شده نیستد چه؟ آنهایی که شهرستانی هستند چه می‌شوند؟ اینها را برگردانید به خانواده‌هایشان. چرا اینقدر مردم را آزار می‌دهید؟ چرا مردم را عصبی می‌کنید؟ چرا مردم را تحقیر می‌کنید؟ مردم حق دارند از قبر فرزندان خود خبر داشته باشند

    پاسخحذف
  5. میرحسین موسوی تاکید کرد که این مشکلات جز با بازگشت به اصول انقلاب و قانون اساسی حل نخواهد شد و ما بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم تا به ارزش‌ها و آرمان‌های ابتدای انقلاب و دیدگاه‌های حضرت امام (ره) رجوع کنیم. این به نفع همه ما و آخرت ماست.

    وی ، شورش خیابانی خواندن حرکت‌های مردمی را ناشی از اشتباه جریان حاکم در درک حرکت مردم خواند و اینکه آنها فکر کردند با ایجاد حالت امنیتی و بهم‌زدن اجتماعات، حرکت مردم جمع خواهد شد.

    موسوی با اشاره به حافظه تاریخی و جمعی مردم یادآور شد که این‌طور نیست که چند ماه بگذرد و مردم همه چیز را فراموش کنند و همه چیز حل شود.

    وی در پایان سخنان خود با یادآوری اینکه "نمی‌شود سر مردم را شیره مالید" بیان کرد: خداوند توفیق دهد که همه به راه اسلام و انقلاب برگردیم.

    پاسخحذف
  6. nazariyeye shoma dooste aziz kamelan manteghist. Mardom bayasti hoshyar bashand va ba hozoore kamel dar sahneh, regime velayete faghih ra be zanoo dar avarand.

    پاسخحذف
  7. Hi :)

    Your article is great. Thanks for information. I'ts very useful. You have very nice blog.

    ------------------------------------------
    Free Poker Money - Free $50 bankrolls
    Regards

    پاسخحذف

Template Designed by Douglas Bowman - Updated to New Blogger by: Blogger Team
Modified for 3-Column Layout by Hoctro, a little change by PThemes